Laakkwartier JO13-2

Onder 13, JO13-1, 3e klasse 1

23 september 2017 9:00

Opstelling

Na een korte bekerronde waarin onze mannen zich niet overmatig hebben hoeven inspannen om het maximale resultaat te behalen, stond vandaag de wedstrijd tegen Laakkwartier op het programma. Direct na de aftrap viel op dat dit Laakkwartier leuk combineerde maar fysiek tekort kwam. Wij zetten vroeg druk en sloten Laakkwartier op eigen helft op. Als wij de bal veroverden zochten wij snel en direct onze spitsen en dit leverde ons binnen een kwartier een voorsprong op van 3-0. Jayden, Chip en Max waren de doelpuntenmakers. Na deze flitsende opening van ons leek er even een beetje gas terug genomen te worden. Laakkwartier kreeg wat meer ruimte en liet zien dat ze daar goed gebruik van kon maken. Vlak voor rust  kwam Laakkwartier terug in de wedstrijd nadat we achterin niet doortastend genoeg reageerden op een tweede bal. Na de rust kwam Semper gelukkig weer furieus uit de kleedkamer en maakte Bradley in 5 minuten een einde aan alle hoop voor onze tegenstander. Tegen het einde van de wedstrijd bleek ook dat Semper conditioneel beter in elkaar stak en liepen we via 2 doelpunten van Allen en 1 van Jayden P uit naar 8-2. Een lekker begin van de competitie. Vandaag was goed maar nog niet super. We kunnen, denk ik, nog beter dan dat we hebben laten zien. De snelle voorsprong maakte voor sommigen dat onbewust de automatische piloot een beetje werd aangezet. Desondanks toch een groot compliment voor de ploeg dat we weer zo makkelijk een redelijke tegenstander hebben opgerold. Volgende week uit tegen DHL.