0 - 5

Semper Altius JO13-1

Onder 13, JO13-1, 3e klasse 1

7 oktober 2017 13:50

Na de benauwde zege vorige week tegen DHL waren we vandaag vanaf minuut 1 gebrand om een goed resultaat neer te zetten. En dit pakte zeer goed uit. Na weken trainen van inspelen, kaatsen en diepte zoeken voerden we in 5 minuten tijd een drietal van dit soort aanvallen uit. Wat resulteerde in de 0-1 door Mick. We gingen verder met druk zetten en een paar minuten later maakte Allen er 0-2 na een mooie pass van Chip. Weer een paar minuten later scoorde Max uit een afgeslagen bal van een corner de 0-3. Na de snelle voorsprong ging de concentratie wat achteruit en kwam RKDEO wat beter in de wedstrijd. Ze creëerde zowaar wat kansen en in deze fase hield Hermon ons op de been met een wel hele knappe redding. Dit vond de helft van ons team ook en in plaats van door te voetballen hingen ze bij Hermon om zijn nek. Gelukkig even rust. Na een drankje en een praatje om iedereen weer even op scherp te zetten begonnen we weer voortvarend aan de 2de helft. Echter miste we toch een beetje de scherpte van de eerste 10 minuten waardoor we maar niet scoorden. Hierdoor werd RKDEO wat sterker en wij gingen onrustiger spelen, we hielden echter wel stand. In de laatste 5 minuten pikte Jayden B. dan ook eindelijk zijn doelpuntjes mee. Zowel de 0-4 als de 0-5 was een steekbal vanaf het middenveld waarna Jayden tweemaal als winnaar uit de 1 tegen 1 situatie met de keeper kwam. Andermaal een prima resultaat.