2 - 2

Semper Altius JO15-1

2e klasse 01

10 februari 2018 11:00

Om 11 uur moest er aangetreden worden tegen deze jongens.  We hadden helaas geen volle reservebank. Een paar zieken en Jilhany heeft vorige week zijn pols gebroken door een ongelukkige val tijdens de wedstrijd vorige week. Hij kwam wel gezellig aanmoedigen.
We gingen voortvarend van start. We speelden goed rond en wisten al vrij snel 0-1 te scoren door een penalty. De spirit zat er goed in. Na 20 minuten spelen scoorden we 0-2. De bal werd goed rond gespeeld en we domineerden het spel. Na de pauze konden we helaas de vliegende start niet vast houden. We werden teruggedrongen op onze eigen helft en na een mooie aanval van de tegenpartij werd het 1-2. Semper was een beetje de weg kwijt en kwam moeizaam over de middenlijn. De tegenpartij werd steeds gevaarlijker voor het doel. Kyan maakte een onwijs mooie redding en voorkwam nog een tegendoel. Semper hield lang stand, maar in de blessuretijd ging het mis. Op het allerlaatste moment legde de scheids de bal als nog op de stip. Twijfel al om, is het nou in of buiten het strafschopgebied. Maar helaas ging hij op de stip en werd de eindstand 2-2.