Semper Altius JO9-2

10 - 0

Berkel JO9-6

3 februari 2018 9:30

Eindelijk was het zover: de winterstop is nu echt voorbij. Vorige week hadden we de eerste oefenwedstrijd tegen JO-8 1. En vandaag mochten we nog een keer oefenen voordat de competitie echt gaat beginnen. De tegenstander was Berkel JO-9 6. De aftrap stond gepland om half tien en we kwamen compleet en goed voorbereid aan de aftrap. Omdat wij met Evi en Quinty twee meisjes in de ploeg hebben, was het vandaag extra leuk dat de tegenstander ook een aantal meisjes kende.

De wedstrijd ging meteen van goed start want het eerste doelpunt viel al binnen een paar minuten. Doordat we het veld goed breed hielden konden we snel de aanval openen. De doelpunten vlogen er in de eerte helft snel in. In de rust stond het al 7-0. Er waren mooie dribbels en afstandsschoten. Ook vloog er een mooie corner in, die we al vaker geprobeerd hadden.

Na de rust kreeg de tegenstander meer vat op ons spel. Ze zaten er dichter op en dat maakte dat we minder makkelijk konden scoren dan in de eerste helft. Het werd nog een paar keer spannend voor onze eigen goal, maar Nick voorkwam met goede reddingen dat Berkel een doelpunt kon maken. In de laatste tien minuten hebben we extra aangezet omdat we het wel stoer vonden om 10 doelpunten te maken. En dat lukte! De eindstand werd uiteindelijk 10-0!

Het was een goede wedstrijd met veel inzet en mooie acties! Om dit te vieren werd nog even een feestje gebouwd in de kleedkamer na de wedstrijd, met als klap op de vuurpijl een traktatie van Ben omdat ie jarig was geweest!

Volgende week spelen we uit tegen Vredenburgh! We kennen het team van voor de winterstop, dus we gaan ons best doen om weer een goede wedstrijd te spelen!