0 - 0

Semper Altius JO7-1

Mini-pupillen zaterdag, MP1, 1e klasse 5

16 maart 2013 10:30

Niels ziek op bed, Rida ziek op bed. Max  en Bennie afgemeld. Zo hielden we er nog 7 over om een wedstrijdje te spelen. Echter liep het anders. Om 10:28 uur stonden we nog maar met 6 man, terwijl we om 10:30 uur moesten beginnen. Gelukkig had Hercules hetzelfde probleem, zij kwamen ook niet verder dan 6 man.

Op het moment dat we wilden starten met 6-tegen-6 kwam Amir aan. Omdat de teller bij de tegenstander niet verder kwam dan 6 hadden wij toch nog een wissel.Amir was dan wel laat, maar wel het meest uitgerust. Ik stond nog niet eens op mijn  plek en Amir had de score voor ons geopend.

Met 6-tegen-6 heb je minder ruimte om te voetballen en dat lag Amir wel en dus zorgde hij ook voor de 0-2. De tegenstander had niet veel in te brengen tegen onze jongens. We speelden vol op de aanval en jaagde onze tegenstander goed op. Jazie kon met een mooi afstandsschot de 0-3 binnen schieten en daarna was het rust.

Lekker wat drinken en wat tactische aanwijzingen van de trainer.

Na de aftrap van de tweede helft, bleef het beeld hetzelfde. Semper Altius vol in de aanval en Hercules proberen te verdedigen en met de counter eruit komen. Lucas soleerde langs 2/3 man en gaf de bal hard voor het doel en daar stond Jayden die de stand op 0-4 bracht.

Het einde was bijna inzicht, maar Jayden maakte de score nog iets mooier door een geplaatste bal van +/- 15 meter binnen te schieten.