FC Zoetermeer 1

4e klasse C

9 april 2019 20:00

Opstelling

Afgelopen dinsdagavond wedr al de vooruitgeschoven wedstrijd van paaszaterdag reeds gespeeld. Dit vanwege het bezoek aan Engeland van de selectie.

Ook nu weer speelde FC Zoetermeer met de nodige invallers. In de eerste helft was Semper oppermachtig. Maar al in de 14e minuut raakte Kees vd Straaten al geblesseerd en moest vervangen worden door Jordy Linnenbank. Even later ging Justin Wenkenbach er op rechts langs en gaf de bal goed af aan Jordy die al in de 20e minuut de 1-0 liet aantekenen Zoetermeer had weinig in te brengen en na 33 minuten kon Mick v Oorschot de 2-0 aantekenen.
Jammer genoeg werd er ondanks de vele kansen er in de 1e helft niet meer gescoord.
In de 2e helft werd het spel een stuk minder. Door het missen van een groot aantal kansen kreeg FC Zoetermeer het idee dat er toch wel wat meer voor ze inzat en gingen dan ook wat aanvallender spelen. Door te gehaast spel bleven wij de soms wel erg grote kansen missen. Uiteindelijk maakte Ali Boussaboun in de 84e minuut nog wel de 2-1 maar verder liet Semper Altius het niet komen.
Zo boekten we in deze doordeweekse wedstrijd toch weer een belangrijke overwinning op deze concurrent voor de nacompetitie.

Wij spelen pas weer op 11 mei de volgende competitiewedstrijd en is het dus afwachten wat de andere teams doen in hun wedstrijden de komende weken. Op zat. 13 april speelt Laakkwartier uit tegen FC Zoetermeer en krijgt Vredenburch Oliveo op bezoek. Verder kan Ariston'80 komende zaterdag al kampioen worden als ze de uitwedstrijd bij het op de 2e plaats staande SEV weet te winnen.