90'

4e klasse C

20 oktober 2018 17:15

Opstelling Semper Altius 1

Pas om 17:15 uur stond de wedstrijd bij TOGB in Berkel gepland. Gelukkig kon de wedstrijd gespeeld worden op het gloednieuwe kunstgras op het hoofdveld en niet op het keiharde kunstgras van het eerst geplande veld 4.
We konden deze keerr weer beschikken over Jordy en Mitchell. verder had Peter Spruijt een plek op het middenveld ingeruimd voor Quicy Barendse en stond Peter Araf linksachter. Nog steeds is de blessurebank goed gevuld. Zowel Nishant als Mike, Brahim en Maurits waren niet fit voor deze wedstrijd.
Al snel kreeg Jordy, die door zijn snelheid weer een plaag was voor de verdedigers van TOGB, een arrdige kans om de score te open maar helaas was de keeper van TOGB al behoorlijk attent.
In de 8e minuut was er een snelle counter van TOGB,  Danny kwam nog wel zijn doel uit maar was buiten het strafschopgebied net te laat om een aanval van TOGB te kunnen stuiten. De aanvaller van TOGB kon zo al snel de stand op 1-0 brengen. TOGB bleef met veel spelers achter de bal spelen en wij hadden grote moeite om de bal goed bij een medespeler te krijgen. Na 18 minuten kwam er toch een goed bal richting Jordy en die liet de gehele achterhoede zijn hielen zien. Een verdediger van TOGB kon Jordy alleen maar onreglementair net buiten het strafschopgebied afstoppen. De goed leidende scheidsrechter Mirjanvanmard kon voor deze actie alleen maar een rode kaart voor de TOGB speler te voorschijn halen. De volgende vrije trap werd helaas naast geschoten. Het nu in ondertal spelende TOGB schakelde onmiddellijk over naar een echte handbalverdediging. Regelmatig stond hun diepste speler ergens halverwege zijn eigen strafschopgebied. dit veroorzaakte veel drukte in het strafschopgebied van TOGB, maar wij wisten ons geen raad met dit grote veldoverwicht.  Het lukte veel spelers niet om een bal naar een medespeler te krijgen en ook Mick bleek deze week niet in staat om de bal goed bij zich te houden. De verdedigers van TOGB (dus vrijwel het gehele team) konden er steeds tussen komen en anders was hun keeper wel in goede doen. TOGB was met enkele goed uitgevoerde counters nog gevaarlijker. Na 40 minuten kreeg, de naar voren gestuurde, Kees een mooie kans op de gelijkmaker, maar deze bal ging er helaas niet in. Gelijk daarna wist TOGB een snelle counter wel af te ronden en de stand op 2-0 te brengen.

In de 2e helft veranderde er niet veel. Semper met veel balbezit een TOGB nog steeds met hun handbalverdediging. Al in de 48e minuut gooide TOGB de wedstrijd op slot door uit een snelle couter de 3-0 aan te tekenen. Peter wisselde Jordy nog voor Wouter en in de 52e minuut wist Kees nog met een dropkick de 3-1 aan te tekenen. Meer zat er voor ons eigenlijk niet in. Ook de wissel van Quicy voor Jamal bracht hierin geen verandering. In de laatste seconde wist TOGB de stand nog op 4-1 te brengen. Daarna werd er onmiddellijk afgefloten. Na Ariston en SEV dus de derde opeenvolgende wedstrijd die verloren is gegaan. TOGB bleek gewoon veel te slim te spelen en door snelle counters ook in ondertal nog drie keer te scoren. Volgende week komt Laakkwartier op bezoek. Een kans op revanche voor de geleden nederlagen.