9 - 1

Quick D3

D-pupillen, D1, Groep 2 26

1 september 2012

Voor de aanvang van de wedstrijd hebben we een goed gesprek met de trainer gehad over onze tactiek en ook over corners! Dat pakte goed uit, want er werd o.a. twee keer gescoord uit een afgesproken corner en er had nog meer ingezeten! De eerste helft werd er zoals afgesproken goed getikt met mooie aanvallen, vooral over rechts via Jason! We scoorden vier goals: Nick en Troy maakten er allebei twee. De tweede helft dachten we er al waren, er werd niet goed meer getikt: te veel lange ballen en we speelden te dicht bij elkaar. Maar we maakten nog wel vijf goals door Nick, Achraf, Stan (2x) en Jason. En bij 8-0 scoorde Quick ook een keer. Toch kunnen we terugkijken op een goede wedstrijd met veel mooie doelpunten! Na de wedstrijd nog ff op de foto, met ons nieuwe reservetenue (bedankt trainer).