5 - 4

Semper Altius JO13-1

D-pupillen, D1, Groep 2 26

8 september 2012

Na een week trainen hoopten we de derde overwinning te pakken op DUNO. Maar dan moesten we die wedstrijd eerst nog spelen. Bij de warming up ging het hartstikke goed en iedereen had er heel veel zin in. Na de aftrap gingen de eerste 10 minuten goed. Totdat DUNO de 1-0 maakte. Wij mochten weer de aftrap nemen en verloren het balbezit. DUNO rende naar ons goal en maakte dus vrij snel de 2-0. Na nogmaals een aftrap speelden we snel op de zijkant. Na een goeie actie van Nicky die een mooie bal op Achraf gaf kwam de 2-1 . DUNO nam de aftrap en wij kwamen al snel in actie. Na 6 minuten rondspelen kwam de bal na een mooie steekpass van Yannick bij Nicky en die schoot de bal met een voltreffer in de verre hoek: de 2-2. Het was rust en we hadden een korte bespreking.  DUNO nam de aftrap en we pakten de bal gelijk af. We hadden een paar kansen en die gingen allemaal naast. Toen maakte iemand van DUNO een overtreding in de 16 dus de bal ging op de stip. Natuurlijk zoals altijd kwam onze Roy naar voren en schoot de bal er netjes in , 2-3 voor ons dus . Na de aftrap van DUNO hadden wij de bal weer afgepakt. Jason gaf een mooie voorzet op Troy en ja dat was dus de 2-4. DUNO kwam sterk terug en maakte al weer vrij snel 3-4 . Wij hadden nog een paar kansen waar een van mooi schot van Jesper  vol op de lat kwam. Maar DUNO kwam terug en maakte de 4-4. Na een lang potje overspelen werd DUNO steeds beter en ja ze scoorde ook nog eens de 5-4. We hadden nog een kans met een corner zelfs keeper Mitchell kwam mee naar voren maar het schot van Achraf ging 10 centimeter naast dus was de eindstand 5-4 voor DUNO. Het was een spannende en sportieve wedstrijd die we met wat meer geluk ook hadden kunnen winnen...