4 - 3

Escamp hsv D1

D-pupillen, D1, Groep 2 26

15 september 2012

Voor de wedstrijd kregen we sponsorkleding (mooie tenues en trainingspakken voor naar de wedstrijden) dus we moesten weer op de foto maar dat deden we graag. Bij de warming-up waren onze gedachten nog een beetje bij de kleding, daardoor ging het niet goed en in het begin van de wedstrijd ook niet. Daardoor stonden we na een minuut spelen al achter met 0-1 door een fout van de verdediging. Maar negen minuten later stond het alweer 1-1 door een goed schot van Jason. Maar we speelden nog steeds niet zo goed, de aanvallers vergaten om de kansen af te ronden en de verdediging vergat steeds om minstens 10 meter naar achter te gaan staan als de tegenstanders dicht bij de middellijn kwamen. Er kwam een steekpass van Escamp op één van hun snelle spitsen, de kans ging er niet in maar het afstandsschot daarna wel en dus stonden we weer achter met 1-2. Dat was ook de ruststand.

In de rust werd er bijna alleen over de verdediging gepraat van wat we moesten doen en dat lukte dan ook voor een groot deel van de tweede helft. We kregen een corner en natuurlijk nam Nicky de corner en die was weer goed en Achraf kopte die in het goal ondanks dat Escamp ineens een tweede keeper had die de bal nog met zijn hand raakte dus het was weer 2-2. Toen Escamp ineens iemand vrij had staan bij de tweede paal omdat een middenvelder zijn tegenstander kwijt was stonden we voor de derde keer achter. Daarna hadden we weer veel kansen maar de meeste gingen er weer niet in tot dat Jason na een passje van Achraf mooi raak schoot. En vlak daarna kregen we weer een corner en trainer Marco gaf aan dat Timo naar de tweede paal moest en dat deed hij ook en hij kopte raak na weer een goede corner van Nicky raak dus 4-3. Maar Escamp gaf niet op en het werd toch nog een spannende slotfase. Ondanks dat Escamp nog wat kansjes had wonnen we toch met 4-3.