Semper Altius JO13-1 - Haaglandia/Winston D3

1 - 1

Haaglandia/Winston D3

D-pupillen, D1, Groep 2 21

1 december 2012

We zaten met zijn allen in de kleedkamer, de trainer had verteld hoe we de wedstrijd moesten spelen. De warming-up was goed uitgevoerd en geconcentreerd en daarna begonnen we aan een spannende wedstrijd. Wij waren meer in de aanval en hebben genoeg kansen gehad maar helaas had de keeper ze goed te pakken. Rust (0-0).In de kleedkamer hebben we goed gepraat over de wedstrijd en wat we het beste konden doen om Haaglandia te verslaan. We kwamen vrolijk het veld op om een overwinning te behalen. Helaas wist Haaglandia te scoren met een aanval over de zijkant en lobte één van hun de bal over mij heen en helaas was het toen 0-1 . De spanning was daardoor heel erg want we wilden natuurlijk graag winnen. Timo ging mee in de aanval en achterin gingen we één tegen één spelen. We kregen veel kansen in de 2e helft maar de keeper had zijn dag maar in de laatste minuut schiet Timo met een prachtige vrije trap de 1-1 erin. Iedereen was blij en opgelucht en toen werden er penalty’s genomen.De spanning was erg groot!!! Na de eerste serie was het 4-4, zowel de keeper van Haaglandia als ik hebben er eentje gestopt. De dertiende penalty werd door hun keeper gestopt en zij scoorden daarna wel. Bij ons werden de penalties gescoord door Nick, Erdi, Roy, Jesper en Mitchell Jansen. Helaas hebben we dus de penalty’s verloren maar we hebben er keihard voor geknokt en goed gevoetbald.