50'

D-pupillen zaterdag, D1, 1e klasse 06

4 april 2013 18:30

Domper in blessuretijd
Natuurlijk was het wat rommelig voor de wedstrijd omdat donderdag om half zeven nou niet bepaald een ideaal speelmoment is. En natuurlijk misten we Mees, Jesper en Troy die verhinderd waren. En natuurlijk was het ontzettend koud. Maar dan nog kan je altijd wel je best doen en plezier hebben in het voetballen. Dat was er de eerste helft dus niet. Terwijl het voor Marco toch leuk geweest was als zijn verjaardag wat opgeleukt was. Een gemiste kans dus voor de D1. Gelukkig profiteerde de nummer twee van de ranglijst (al staat het allemaal wel dicht bij elkaar) nauwelijks. Alleen een schot van 30 meter verdween over Mitchell heen in het doel. Toen onze jongens na rust ineens wel met plezier en overtuiging gingen spelen schrok K.M.D. zich een hoedje. Want toen bleken wij ineens de betere ploeg te zijn. Terecht werd het tien minuten voor tijd 1-1 door een goal van Nick, na goed voorbereidend werk van Jason. We leken een op basis van de tweede helft dikverdiend punt te gaan pakken toen de thuisploeg ver in blessuretijd nog een keer op goal schoot. Er volgde een rebound van een geheel vrijstaande speler (dat vond ik dan weer wel raar) en zo verloren we dus toch nog. Een harde les want als we de hele wedstrijd zoals de tweede helft gespeeld hadden dan hadden wij nu tweede gestaan in plaats van K.M.D. Thijmen en Lamar bedankt voor het meedoen!