Semper Altius JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, 4e klasse 05

30 maart 2013 9:00

In het heerlijke lentezonnetje, maar met een straf windje mocht onze F1 deze zaterdagochtend aantreden bij de F1 van TAC '90.
Tot op heden is deze tegenstander ons nog altijd te sterk gebleken in alle wedstrijden die we tegen deze mannen mochten spelen.
Om van een tegenstander als TAC '90 te verliezen is natuurlijk geen schande, maar als je wilt winnen, en zeker van zo'n tegenstander moet iedereen er ook voor 100% voor gaan. Jammer was ook dat we twee jongens in de lappenmand hadden (Damien en Leandro).

De eerste helft ging redelijk gelijk op. Maar na een afstandschot ging de bal eerst door Colin's benen en daarna door die van Mart 1-0. Het spel ging over en weer en we gaven goed weerstand. Achteraf hoorde Mart nog iemand van TAC '90 zeggen dat dit de moeilijkste overwinning was die ze hebben gehad tot nu toe. We gingen de rust in met 2-0.

Jammer genoeg kwam de tegenstander sterker en gretiger dan wij de tweede helft het veld in en wisten ons ook nu te overdonderen met snelle aanvalsacties. Uit een corner viel de 3-0, gevolgd door in de laatse minuten van de wedstrijd de 4-0.

Einduitslag: 4-0 Helaas pindakaas!

Oh ja,  in het paasweekend zijn we mooi 3e worden op het 'ochtend'toernooi van VV '-Gravenzande