D-pupillen zaterdag, D1, 1e klasse 06

6 april 2013 9:00

Scheidsrechter

Marcel Verheul

Na een  gemotiveerde warming-up kwamen we de kleedkamer binnen en zei de trainer dat het een goeie warming-up was en dat de kans groot was dat we als we zo zouden spelen in de wedstrijd we zouden winnen en de trainer had gelijk. We begonnen de wedstrijd goed, we zetten ook goed druk op de bal. We hadden een paar kansen die er niet in gingen. Maar toen kwam Jason met een perfecte pass op Troy en die maakte de 1-0. Daarna kwam Achraf met een goeie pass met z'n linker op Erdi, die maakte een goeie beweging over de keeper heen en hij wou hem net in het doel koppen maar toen kwam een verdediger, jammer genoeg zat de bal er niet in. Toen floot de scheids af, we gingen naar de kleedkamer. De trainer zei dat we veel te moeilijk gingen spelen met allemaal getik in kleine ruimtes en dat we veel makkelijker konden spelen. We gingen weer terug naar het veld en begonnen weer goed met druk zetten zodat SEV geen kansen kreeg. Wij hadden weer veel kansen maar we maakten geen doelpunten  maar toen kwam er tien minuten voor tijd een goeie corner van Nicky. Stan kopte de bal er net niet in maar de speler van SEV zat te treuzelen en toen kwam Achraf als een kleine ninja achter de speler vandaan en scoorde hem mooi in de korte hoek: dat was de 2-0. We speelden nog goed over en daarna kwam een domme  speler op Jason af en gooide hem op de grond zonder reden, dat vonden wij maar raar. In de laatste paar minuten kregen we een corner van Erdi die hem mooi gaf op Mitchell Jansen en die kopte hard raak: 3-0 en dat was de eindstand. In de kleedkamer was het gezellig vooral nadat Jason, Achraf,  Mitchell J., Mitchell N.,Yannick en Troy  uit vreugde  de harlem shake deden.