... (schot)
39'
52'

19 februari 2019 20:00

Deze wedstrijd werd gespeeld in het kader van de 1e ronde van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Halve Maan Cup.
Wegens blessures en afwezigen was het erg lastig om een team op de been te brengen, maar uiteindelijk werd er met 6 spelers uit het 1e team, 7 spelers uit het 2e team en 2 uit O19 afgereisd naar Maasdijk.

Als snel kwamen we met 1-0 achter door slordig uitverdedigen.
Maar ook wij kregen kansen. Vooral door de snelheid van de weer, na lange tijd, meespelende Jordy Linnenbank. Uit één van deze aanvallen ging Jordy goed door en wist eindelijk de bal bij Justin Wenkenbach te krijgen die vanaf de rand van het strafschopgebied de 1-1 wist aan te tekenen.
Enkele minuten later kwam een goed bal van Nevin Stenhuijs weer bij Justin terecht. die liet de gehele verdediging van Maasdijk achter zich en zorgde voor een verrassende 1-2 stand.
Vlak voor rust kwam Maasijk toch nog op 2-2 en in de allerlaatste minuut werd de doorgebroken Jordy op het randje van het strafschop gebied onderuit gehaald. Helaas zag de scheidsrechter dit onbegrijpelijk als het spelen van de bal en floot niet.
Jordy kon echter daarna niet verder en voor de tweede helft betekende dat wel het inleveren van veel gevaar in de voorhoede.
In de 2e helft kwam Maasdijk al snel weer voor. Danny kon een hard ingeschoten bal niet goed onder controle krijgen en van dichtbij kan een Maasdijk-speler de 3-2 aantekenen.
Daarna werd er volop gewisseld en speelden we de wedstrijd uit met nog maar 4 spelers uit het 1e team.
Toch was dit in het veld niet te zien. Wij waren gelijkwaardig aan het in de 3e klasse spelende Maasdijk en een gelijkmaker zat er steeds in.
Helaas lukte dat niet en was Maasdijk de gelukkige die doorging naar de volgende ronde van het toernooi. Daarin treffen ze thuis SEV, de ploeg die bij ons in de competitie op de 2e plaatst staat.

Opstelling: 1e helft
Danny vd Oever, Danique Bos, Mitchell Burgwall, Justin Wenkenbach, Sean Jonker, Mick van Oorschot, Nevin Stehuijs, Patrick Suijkerbuijk, Jordy Linnenbank, Akrim Tarik, Charly Blancheville