Groep 3 11

31 augustus 2019 14:30

Semper Altius VR1 vs Ariston ’80 VR3

Eerste (beker) wedstrijd afgesloten met winst.

Na enkele malen trainen in het nieuwe seizoen was het eindelijk weer zover. SA VR1 had afgelopen zaterdag hun eerste (beker) wedstrijd van het seizoen. Elk seizoen is het weer een beetje in het ritme komen en zo ook bij ons. Aan het weer lag het niet want het was super weer en de dames hadden er zin in. Even over half 3 was de aftrap welke door Ariston’80 werd genomen maar door druk van de SA VR was de bal weer snel in het team. Door het warme weer was het even wennen maar na ongeveer 7 minuten spelen was het Amber die een goede voorzet gaf en waaruit Kim de 1-0 maakte. Gelukkig hadden beiden teams genoeg wissels welke nodig waren door de warmte. Ariston’80 gaf het gelukkig niet op na het tegen punt en maakte het ons af en toe moeilijk. Na ongeveer 6 minuten na het eerste doelpunt was het weer raak voor de SA VR door een mooi doelpunt  van Lorena met deze keer een voorzet van Kim.

Hierna bleven de punten een beetje achterwegen van onze kant maar maakte Ariston’80 2 punten redelijk snel achter elkaar. De scherpte was er een beetje af maar kwam redelijk terug toen Sarah de 3-2 maakte door een mooie solo actie. De warmte eiste zijn tol bij beide teams en kwam Ariston’80 er nog een paar keer gevaarlijk uit maar de dames hadden het onder controle en door Iris werd het 4-2, deze ging wel via de tegenstander de hoek in maar anders had de bal in de andere hoek gezeten van het doel. Ramona maakte uiteindelijk 5-2 van waarna de wedstrijd min of meer gespeeld was en we het fluit signaal afwachten. Het was een mooie eerste wedstrijd van het seizoen dankzij de overwinning en de gezellige tegenstander.