1 - 8

Semper Altius VR1

Groep 3 11

7 september 2019 15:00

Vandaag moesten de SA VR1 hun 2de wedstrijd spelen in de beker ronde tegen DSVP VR3. Na 2 goede trainingen was het tijd voor de 2de beker wedstrijd, hiervoor moesten we naar DSVP in pijnacker. Gezien de weersverwachtingen viel het allemaal nog wel mee en was het na enkele spetters warm.

Maar dat mocht de pret niet drukken want de dames hadden er zin in, we moesten wel wachten tot de tegenstander hun juiste keepster aanwezig was. In de eerste minuten was het aftasten maar hadden de SA VR de druk er al goed op wat heel de wedstrijd ook zo bleef. Na ongeveer 8 minuten werd het net gevonden en Lorena maakte de 0-1 via voorzet van Ramona hierna was Ramona die 2x scoorde en zo gingen we met voorsprong de rust in. De tegenstander kwam er wel uit maar oa onze verdedigsters deden goed hun werk en was de bal weer terug in het team. De SA VR hadden een mooie rust aan de bal en er werden div mooie combinatie’s gemaakt. De tegenstander had vlak na rust nog een beetje goede moed en kwamen wat meer in de beurt van onze 16.

En na een mooi afstand schot van DSVP welke over onze keepster in de hoek belanden was het 1-3. De SA VR hielden goed de druk erop en door Diana, Iris en Kim werd de eind stand 1-8 en gaan de Semper Altius verder voor de beker.