0 - 2

KMD D1

D-pupillen zaterdag, D1, 1e klasse 06

13 april 2013 10:30

Deze zaterdag stond K.M.D. op het programma en Mitchell’s verjaardag werd in de kleedkamer gevierd met tompoezen (die werden zeer gewaardeerd). Na de warming-up kregen we te horen van de trainer dat we als we net zo zouden spelen als afgelopen donderdag we best konden winnen omdat K.M.D. minder goed was dan Vitesse Delft en daarna kon de wedstrijd beginnen. Dat viel echter niet mee omdat K.M.D. (met heel veel grote jongens in de ploeg) gelijk begon met druk zetten op onze helft. De eerste 10 minuten konden we moeilijk aanvallen en loste de tegenpartij een aantal schoten op het doel. Rond de 15e minuut kreeg de rechtsbuiten een goeie pass en schoot de bal langs Mitchell: 0 – 1 . Na dat doelpunt ging het een stuk beter en kwamen er kansen voor Semper waaronder een goeie actie van Jason die de bal voorgaf op mij, maar ik miste.

In de tweede helft hadden we wind mee en ging het een stuk beter. Achter gingen we één op één spelen en we hadden vier aanvallers. We voetbalden niet goed maar knokten er wel voor. Echte grote kansen kwamen er helaas niet, tot ongeveer 8 minuten voor tijd. Toen ging er een voorzet van Mees in mijn richting en ik scoorde maar de grensrechter besloot dat het buitenspel was. Omdat iedereen had kunnen zien dat dit niet zo was (zelfs de trainer werd boos…) en het bijna tijd was, was de pit wel een beetje weg en kon K.M.D. de wedstrijd beslissen met een tweede doelpunt.

We hebben ons best gedaan maar helaas pakte het niet goed uit.