5 - 1

ADO Den Haag D3

D-pupillen zaterdag, D1, 1e klasse 06

12 januari 2013

Vandaag was het eindelijk zo ver, we kregen de kans om onze belofte om ADO terug te pakken waar te maken. De twee trainingen voor deze wedstrijd waren goed gegaan en iedereen van het team had er zin in. Om 9 uur werd de aftrap door ons genomen. We hadden veel balbezit en we kregen wat kansen die mis gingen. Door een prachtige steekpass van Troy  schoot onze Jason weg en maakte in de negende minuut de 1-0 door een schot onderkant lat. Bijna de hele 1e helft hadden we ADO onder druk en we kregen veel kansen (o.a. een prachtig afstandsschot van Michell net naast de kruising-toegevoegd door Bert) maar die gingen er allemaal niet in. Vlak voor rust kreeg ADO zijn eerste echte kans en maakte de 1-1 met een hakkie van dichtbij. Het was rust en hadden een goed gesprek in de kleedkamer. ADO nam de aftrap maar wij pakten de bal af en kregen gelijk een corner. Nicky ging achter de bal staan en nam hem indraaiend. Jason sprintte naar de bal, sprong hoog en kopte raak: 2-1. Na een kwartiertje kregen we weer een corner . En ja Nicky nam de corner en draaide hem er bij de eerste paal ineens in. En we kregen nog een corner die Nicky goed nam en weer sprong Jason in de lucht en kopte de bal netjes tussen de palen: de 4-1. Ongeveer aan het eind van de wedstrijd kwam Jason met een sprintje en legde hem af op Troy en die kwam zo alleen voor de keeper en schoot de bal langs hem. De eindstand was dus 5-1 en eigenlijk hadden we er nog wel meer kunnen maken terwijl Mitchell Noorlander nog maar 1 goeie redding hoefde te maken. Dus een succes voor ons en ADO die was er niet blij mee .