4 - 2

Naaldwijk VR2

5e klasse 6

26 oktober 2019 14:30

Een week is tegenwoordig niets meer, 2x trainen met de dames en de wedstrijd staat weer voor de deur. Omdat we steeds verder komen in de bekercompetitie en gewone competitie worden de wedstrijden ook intenser. Natuurlijk zijn er ook wedstrijden die we met 2 vingers in de neus kunnen spelen maar dan komt er altijd wel iets om de hoek kijken.

Zaterdagmiddag was het tijd voor een wedstrijd tegen een waardig en jong(er) team nml vv Naaldwijk. Omdat ze ook nog geen wedstrijd hadden verloren hadden en een gelijk spel hadden behaald tegen fc ’s-Gravenzande VR2 die een half VR1 hadden ingezet verdienden ze sportief respect.

Vandaag was Reinier onze scheidsrechter en begonnen we netjes aan de aftrap, na ongeveer  vier minuten had Ramona via Amber haar eerste in de netten hangen en was het 1-0. Omdat het de laatste dagen redelijk had geregend was het veld zwaar geworden en dat onder vonden de dames. Omdat de opstelling iets anders was dan normaal leek het wel of de dames elkaar “moeilijker” konden vinden dit ondanks de training van donderdag. Vv Naaldwijk kwam er een paar keer gevaarlijk uit met een snelle counter. Helaas zat onze keepster er door een rare stuit er een keer naast en werd het 1-1.

De dames kregen hierna nog wat kansen maar de bal wilde er maar niet in, hierdoor werd het voetballen ook slordiger en kwam Naaldwijk dichter bij onze 16. Ramona maakte door los komen van de tegenstander de 2-1 en later was ook Sabrina aan de beurt door een mooie terug speel bal die ze hard inschoot en met 3-1 gingen we de rust in. In de 2de helft moest alles strakker en netter als we de 3 punten thuis wilde houden. Helaas was dit niet helemaal het geval de schouders werden er wel onder gezet door de dames en er kwamen enkele kansen maar allemaal net niet incl een gemiste penalty, waar we maar niet verder op in gaan… .

VV Naaldwijk was nog niet helemaal klaar met de wedstrijd en bleef aandringen wat een punt voor hun opleverden. Gelukkig had Iris hiervoor met een soort omhaal/ draai ons 4e doelpunt gemaakt en werd dat de eind stand voor Semper AltiusVR1 4-2.

Maandag zal het een onderdeel van het trainen, het afwerken worden.