KMD VR2

5e klasse 6

9 november 2019 12:15

Engeltje op het doel.

Om 12:15 hadden de Semper Altius dames de aftrap tegen KMD VR2, op zich een klein wondertje na alle neerslag van de laatste dagen. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd en kregen de dames al snel door dat er ook andere speelsters bij KMD VR2 waren aangesloten. Dit zal ivm met het aantal geweest zijn en gingen vol goede moed er tegen aan.

Over en weer werden duels gewonnen en verloren, door de toestand van het veld was niet alles nauwkeurig en ging de bal veel van team naar team. Na ongeveer 10- 15 minuten was het deze keer Sarah die via Ramona de opening  treffer maakte. De SA dames hadden enkele mooie uitbraken maar de keepster van KMD stond niet te slapen. Ook enkele van deze kansen gingen net langs of de lat of paal. KMD VR2 had voor deze keer een engeltje op hun doel zitten anders was de eind uitslag een ander verhaal geworden. Na een mooie hoge bal van Denise kon Ramona haar punt pakken en was het 2-0.

In de tweede helft kregen we nog een penalty mee en Amber benutten deze voor de dames en het was 3-0. Het beeld Was in de tweede helft niet anders dan in de eerste, KMD kwam er nog wel eens uit maar oa Belinda en Iris wisten hier goed mee om te gaan en anders was de keepster Linda er nog om haar doel schoon te houden. Na een (door) kopbal van Kim kwam Ramona los en was het een 1 op 1 duel met de KMD keepster welke door Ramona gewonnen werd en wat de eindstand werd 4-0, een wedstrijd van gemiste kansen en waar meer in had gezeten als KMD geen engeltje op het doel had zitten.