Semper Altius D1 verliest in echte bekerkraker met 3-4 van Vitesse Delft D1

Vitesse Delft D1

10 april 2013 18:30

Scheidsrechter

Marcel Verheul

Op woensdagavond thuisspelen betekent dat we niet op kunstgras kunnen want dit is een Hoekpolder-avond. Dus op een niet zo best veld 3 voor de Haaglanden Voetbal Cup tegen Vitesse Delft D1, die met een straatlengte voorsprong bovenaan staat in de tweede klasse. Een goede tegenstander met veel voetbal in de ploeg. Al snel straft Nicky een fout van hun keeper af met een schot in de bovenhoek en staan we voor. Daarna wordt Vitesse steeds sterker en komen wij op het middenveld vaak een mannetje tekort. Uit diverse kansen scoort Vitesse echter maar één keer en vlak voor rust kunnen we uit een prima counter (vrije trap Erdi snel genomen op Jason, voorzet op Troy die op de keeper stuit) zelfs op voorsprong komen maar dat zou teveel geweest zijn. Na de rust stond het iets beter, ook omdat Troy wat meer als middenvelder ging spelen. Na een goeie actie van Nick schoot Erdi raak en na een actie van Stan scoorde Troy met zijn knie: 3-1. Vitesse ging steeds meer druk zetten en we kwamen nog maar moeizaam van onze eigen helft af. Omdat we verdedigend ook wat foutjes maakten kon Vitesse terugkomen tot 3-3 en in de laatste minuut wonnen zij zelfs de wedstrijd door een corner die van dichtbij ingekopt kon worden zonder dat er iemand meeliep of meesprong. Zo eindigde dit bekeravontuur helaas al snel.