1 - 1

Semper Altius JO13-1

D-pupillen zaterdag, D1, 1e klasse 06

18 april 2013 18:45

Vanwege ons weekendje in Limburg werd deze wedstrijd vooruitgespeeld op donderdagavond om kwart voor zeven. Dus het gespreksonderwerp voor de wedstrijd liet zich wel raden… gelukkig kregen de spelers wel op tijd door dat er eerst nog even gevoetbald moest worden. Zonder Roy (etentje) hadden we er twaalf en die maakten er samen met V.U.C. een heerlijke wedstrijd van. Al na twee minuten kwamen we achter door een fantastisch schot in de kruising van hun rechtsbuiten maar onze spelers zeiden dat hij de bal verkeerd raakte. Die jongen had zelfs “sorry” gezegd. Misschien bedoelde hij die sorry wel voor Mitchell want die wist niet wat hem overkwam… Gelukkig pakten we het gelijk goed op en al vrij snel maakten we gelijk: Erdi passte slim op Jason en die ging op snelheid door en schoof de bal langs de keeper: 1-1 in de achtste minuut. Daarna kregen beide teams kansen. Wij raakten nog een keer de paal via Jason en met wat meer geluk had de uitstekend spelende Troy ook kunnen scoren. Helaas kreeg Troy een bal keihard op zijn hoofd en was hij een beetje misselijk en duizelig zodat hij in de rust gewisseld moest worden. Ook de tweede helft bleef Semper hartstochtelijk knokken en lekker voetballen en V.U.C. deed dit feitelijk ook. Gescoord werd er niet meer, al hadden wij in de derde minuut van de blessuretijd de beste kans op de overwinning: na een corner van Nick raakte eerst Timo (via de vingertoppen van de keeper) de kruising en daarna schoot Achraf de rebound via een verdediger van V.U.C. tegen de paal. Gelijk daarna floot de scheidsrechter af.