D-pupillen zaterdag, D1, 1e klasse 06

9 februari 2013

Sneeuwpret...
Door Roy Verheul.

Vandaag stond er een wedstrijd tegen Den Hoorn D2 op het programma. Een club waar we altijd moeite mee hebben. We misten Yannick die ziek was dus hadden we 12 spelers. Het begin van de warming-up was aan de slechte kant maar de laatste 7 minuten gingen wel goed. Den Hoorn mocht de aftrap nemen maar ze moesten eerst een ander shirt aan doen. Toen de aftrap was genomen hadden we al snel de bal. Door een foute pass van mij kwam Den Hoorn met de eerste kans maar Timo pakte de bal af en na een paar passen kon Jason weggestuurd worden en Jason gaf de bal voor maar Troy was net te laat. Toen Troy werd gewisseld voor Nicky ging Mees de spits in, maar die kwam ook net te laat, dit keer was het de voorzet van Nicky. Dit waren maar twee van de kansen want er waren er meer, eigenlijk allemaal voor ons. Gelukkig stond de verdediging goed en was Mitchell paraat waardoor Den Hoorn ook niet tot scoren kon komen. Dus de rust stand was 0-0.
In de rust gaven Mitchell J. en ik aan dat we last hadden van onze enkel zodat ik de tweede helft als wissel begon. De trainer zei in de rust o.a. dat Troy 2 doelpunten ging maken. Al na twee minuten gaf Nicky een goede voorzet op Troy en die schoot hem er goed in 0-1. Het ging ook hard sneeuwen. Een paar minuten later gaf Timo een goede pass op Troy en die schoot zijn tweede doelpunt van de wedstrijd in het goal dus 0-2. Een paar minuten later raakte Troy geblesseerd aan zijn enkel en moest eruit zodat we geen wissels meer hadden. Er waren nog wat kansen over en weer maar het bleef bij deze stand waardoor we in de stand opklimmen naar de zesde plaats.
Ik hoop dat we volgende week uit bij SVH ook weer winnen.