3 - 1

Semper Altius VR1

Groep 3 A (tussenronde)

7 januari 2020 20:00

Dinsdag avond was het wederom tijd voor een bekerwedstrijd, deze was door diverse redenen al enkele keren verplaatst. We moesten hiervoor wel naar Wassenaar rijden naar graaf Willem II vac VR1. Ook zij waren een ronde verder en troffen we elkaar. De tegenstander voor de avond was een 4de klasse en stond voor nu nog op de 2de plaats en het zou dus een pittige avond voor de Semper Altius dames gaan worden.

5 Minuten na het fluitsignaal bleek dit dus inderdaad het geval te zijn, met een snelle omslag werd het onze dames niet echt gemakkelijk gemaakt en moesten ze de schouders er echt onder gaan zetten. Constant als we de bal hadden werd er druk gezet door 2 speelsters van de tegenstanders, en het overtikken ging ze ook nog eens goed af. Je kon aan alles zien dat de meeste speelsters van dit team al enkele seizoenen bij elkaar speelde en met hun snelheid werd het een zware opgave.

Maar na enkele kansen van oa Amber, Lorena en Ramona was het toch raak door Lorena kwamen we met 0 -1 voor te staan. De verdedigers Lindsey, Madelon, Denise ©, en Belinda hadden een mooie taak deze avond en hebben het niet koud gehad. Graaf Willen II vac VR1 kwam er toch nog een paar keer door maar kwamen door Linda niet aan score toe. Het fysieke aspect kwam van 2 kanten en we deden niet geheel onder van de tegenstander. Ook onze middenvelders Sarah, Nathalie, Iris, Ilse en Danique stonden hun vrouwtje.

In de 2de helft zou het nog zwaarder worden zeker met een magere 1 punt voorsprong. Vanaf seconden 1 ging de tegenstander los maar kregen wij ook zeker kansen, Iris net niet in de hoek door een goede aanwezige keepster, Amber net tegen de lat, Sarah net naast en zo hadden we nog enkele. Helaas had de tegenstander een keer geluk en net door de handen van Linda was de voorsprong weg. Ook in de 2de helft waren we hulploos en de dames gaven het niet weg maar toch was de tegenstander iets effectiever en werd de eindstand 3-1 en zijn de Semper Altius dames klaar voor de beker. Het was een hele goede wedstrijd van de dames die niets hebben weggegeven en zeker mee kunnen draaien in de 4de klasse maar dat en gaan voor de beker is voor volgend seizoen.