Groep 3 03

5 september 2020 16:15

Scheidsrechter

R.L.B. (Rob) Imandt

Zaterdag 5 september 16:15 moesten de Semper dames voor een bekerwedstrijd naar Haastrecht toe. Op deze mooie droge niet al te warme maar toch wel beetje wind dag gingen we spelen tegen vv Haastrecht VR1. Wederom een jong en enthousiast dames team, mede hierdoor en door onze beperkte aantal beschikbare speelsters zou het geen lichte wedstrijd worden.

Maar om een heel lang verhaal met details kort te houden hadden semper dames de eerste 5- 10 minuten redelijk de druk erop en in de eerste helft maakte een vrij gekomen Ramona onze eerste punt. Hierna was het spel van onze kant minder en ook het wedstrijd plezier. Het  werd het steeds meer voetballen tegen jezelf en tegenstander. In de tweede helft maakte (wederom) Sarah onze 2de doelpunt nadat Amber, Kim aanschoot en zij weer voorlegde op Sarah.

Tweede helft werd er wel meer met de bal rond gespeeld maar helaas net te kort of de tegenstander was net te snel. Onze dames hebben een groot gedeelte van de 2de helft zelfs met 10 speelsters gestaan. Maar om het verslag toch niet lang te maken, vv Haastrecht heeft de 3 punten thuis gehouden.