Semper Altius VR1

5e klasse B

3 oktober 2020 10:15

.

Vandaag moesten de semper altius dames vroeg hun  wedstrijd spelen tegen DoCoS VR3. Vanwege de corona regels waren er bepaalde (algemene) beperkingen welke we netjes opvolgde. Hierna was het tijd om de warming-up en wedstrijd verslag te doen en om ongeveer 10:15 klonk het begin signaal.

De dames waren wederom goed gemotiveerd ondanks de neerslag. De eerste 15 minuten speelde de dames erg goed, de organisatie was top. Hierdoor maakte Madelon ook de 0-1 (of het was de koffie), DoCoS VR3 kwam er eigenlijk niet aan te pas en was eigenlijk de gehele wedstijd niet heel gevaarlijk. Ook bij deze wedstijd werd oa door vermoeidheid het communiceren minder en dat zag je terug in het spel.

Onze dames kregen de gehele wedstijd kansen maar omdat ze het spannend wilde houden en een bescheiden uitslag wilden neerzetten werd de lat, keepster en palen diverse keren geraakt. Maar na een goed schot van Amber welke een reboutveroorzaakte kon Ramona de 0-2 plaatsen. Ook  oaIlse kreeg nog enkele malen de kans om goed uit te halen maar de tegenstander had zich enkele keren ingegraven en hierdoor werd het moeilijker om er door te komen.

Linda en de verdedigers konden onze 16 netjes vrij houden en een goed doorgelopen Lorena kon in de 2de helft een aangeschoten keepster passeren en maakte de 0-3. Hierna was het Ramona die zich netjes vrij speelde en de 0-4 maakte. Jammer genoeg kon de tegenstander door een mooie steekbal de 1-4 maken. Het was een wedstrijd met gemiste kansen anders was het een stuk minder fijn afgelopen met de uitslag voor de tegenstander.