DWO VR1

5e klasse B

10 oktober 2020 14:30

Wie denkt dat het trainen en/ of coachen van een meiden- dames team saai is zit er naast. Dat heb ik door de jaren heen wel gemerkt en ook vandaag was het alles behalve saai.

Vandaag was onze tegenstander DWO VR1, omdat het een wat minder bekende tegenstander voor ons was namen we mbt de opstelling geen risico voor onze doelstelling. Het weer zat niet mee maar tussen de buien was het droog.

De eerste 35- 40 minuten stond er een sterk semper dames team, en door een mooie aanval zo uit het boekje welke bij Ilse begon en via Ramona bij Amber eindigde stond het 1-0. Hierna volgde nog enkele mooie aanvallen maar door buitenspel werden deze verpest. Toch was het Ramona die de 2-0 maakte toen ze 1 op 1 met de keeper kwam te staan.

Hierna werd het spel aan beide kanten minder, veel ballen kwamen buiten de lijnen terecht en dat doet het spel niet goed. Ook volgde er enkele issues door de tegenstander waar onze dames weinig aandacht aan schonken. Alleen was het in de 44ste minuut toch te veel nadat onze linkerspits uitbrak en door een “goede” schouder duw op de grond terecht kwam. Hierna werd ze belaagd door 3 tegenstanders.

De scheidsrechter besloot om de wedstrijd te staken en konden de teams het veld verlaten en is het onzeker wat de KNVB met de rest van de wedstrijd en behaalde uitslag gaat doen. Dus nee, het is niet saai om een meiden- dames team te trainen/ coachen.