11 mei: Semper Altius D1 - VUC D1 1-0 (1-0).

VUC D1

D-pupillen zaterdag, D1, 1e klasse 06

11 mei 2013 9:00

Door Mees Jonkman.

De laatste competitiewedstrijd van dit seizoen was tegen VUC. Voor de wedstrijd was de sfeer strijdlustig in de kleedkamer, de trainer zei dat hij heel blij zou zijn als we 30 punten zouden halen. De warming up ging goed!

We gingen dus met vertrouwen het veld op en vanaf de eerste minuut speelden we goed over en zetten VUC heel goed onder druk. Iedereen zat vol energie! In de 8e minuut werd er bijna een bal door ons ingekopt. Ondanks het overwicht van ons in de eerste helft kreeg VUC twee hele goede kansen. In de 19e minuut en de 21e minuut ontsnapten we aan een 1-0 achterstand doordat Mitchell Jansen en Troy een bal van de lijn haalden. Er waren voor ons ook een paar hele goede kansen van Jason en Nick maar die gingen er jammer genoeg niet in tot de bal in de 24e minuut vanuit een corner van Nick via de kluts bij Stan kwam en hij scoorde de 1-0.

In de rust zei de trainer dat we moesten blijven spelen zoals we speelden want dan zouden we de wedstrijd winnen. VUC begon de 2e helft iets feller en daardoor gingen wij iets minder spelen. Na 10 minuten begonnen we weer een beetje in ons spel te komen. In de 46e minuut zorgde Mitchell Noorlander met een goede redding ervoor dat het niet gelijk werd. We kregen weer een paar goede kansen waarvan ik er een in had moeten schieten maar helaas ging de bal net naast! Uiteindelijk hebben we gewonnen en 30 punten gehaald en volgens mij zijn we geëindigd op de 4e plaats in de eerste klasse!!! Iets dat niemand aan het begin van dit seizoen had verwacht...