JO10-1 knokkend naar de eerste overwinning!

Semper Altius JO10-1

1e klasse 03

26 september 2020 10:15

RKAVV JO10-2 - Semper Altius JO10-1 4-5

Na een week hard trainen op diverse zaken, konden we vanmorgen weer op weg naar de volgende wedstrijd.

Het weer was niet best geweest, maar daar is op kunstgras niets van te merken en dus konden we gewoon voetballen.

Opnieuw begonnen we vandaag furieus aan de wedstrijd met denk ik 1 van de sterkst mogelijke opstellingen en kwamen we weer door een snelle treffer van Mika op voorsprong, na zijn voor ons inmiddels bekende schijnbewegingen en acties.

Dit keer bleven we gelukkig goed doorgaanen overrompelde de tegenstander. 3 minuten na de openingstreffer was het opnieuw Mika die de bal erin legde.

Een minuutje later was de keeper van de tegenstander zijn goal kwijt pikte Milan de bal op en vanaf de middenlijn schoot hij overtuigend de bal in een leeg goal.

Hierna bracht de tegenstander de stand op 1-3 maar direct daarna gingen onze boys weer in de aanval en Mika schoof de bal uit een (bijna) onmogelijke hoek in de verre hoek binnen en complementeerde zijn hattrick 1-4.

Wat een weelde na het eerste kwart.

Hierna kwamen zoals gebruikelijk weer een aantal wijzigingen in de opstelling en dit had helaas niet het beste effect. We waren weer zoekende en kregen het toch ook deze wedstrijd weer lastig.

Het tweede kwart scoorde daarom alleen RKAVV 2x en was het bij rust weer spannend met een ruststand van 3-4.

In het derde kwart scoorde we ons mooiste voetballende doelpunt via diverse schijven was het uiteindelijke Milan die voorgaf en ook bijna zoals gebruikelijk stond Timo (de plaatselijke held die nog straalde van zijn afgelopen woensdag ontvangen jeugdlintje) weer goed opgesteld in de spits en pikte hij weer een doelpunt mee 3-5.

Hierna scoorde RKAVV weer 4-5 en moesten we ons opmaken voor nog 12,5 minuut bikkelen.

Deze laatste 12,5 minuut bracht ons wat we de afgelopen weken eigenlijk het meest miste.

Het werd een echte strijd voor de eerste overwinning en we knokte met zijn alle voor elke meter en gaven geen moment op.

Oké we mazzelde wat door de afronding van RKAVV, maar we vochten er wel voor en trokken de 4-5 over de streep.

Keepers (Ryan, Driekus en Timo) top gekeept!

Alexander, Tygo en Mohammad vandaag ook weer keihard geknokt vooral achterin.

Mika, Milan, Timo bedankt voor de gemaakte goals.

Vandaag hebben jullie echt een teamprestatie geleverd en de overwinning is daarom verdiend!