Mannen zaterdag, 2, 2e klasse/3e klasse 15) nr10B - winnaar nacompetitie

1 juni 2013 12:15

Scheidsrechter

Nanne, R.

Op 25 mei begonnen we met de thuiswedstrijd. Een eerste helft waren wij mogelijkheden kregen alleen het benutten daarvan leverde geen resultaat op. Dus een ruststand van 0-0. Be Fair begon feller aan de tweede helft en uit een vrije trap die niet goed bij ons verwerkt werd maakten zij 0-1. Een mooie combinatie van ons door Arend op subtiele wijze afgemaakt. We kregen misschien daardoor het idee nu de wedstrijd naar ons toe te trekken maar niets was minder waar. Uit een identieke situatie maakt Be Fair de 1-2.  Daarna toch weer opzoek naar de gelijkmaker. Arend werd in het strafschop gebied van z’n hoeven afgeschopt  alleen konden wij deze niet verzilveren. Toch bleven op zoek. De man van de wedstrijd vond deze en wel Arend, hij maakte zich knap vrij in het strafschopgebied en met z’n linker legde hij de bal onhoudbaar voor de doelman in de winkelhaak. 2-2 Dus in de uitwedstrijd hadden we wat recht te zetten.

1 juni Waddinxveen, Op het sportpark,  guur en koud, een hartverwarmend toernooi voor G-spelers dat maakte het aangenaam. Na de gebruikelijke formaliteiten waarbij Be Fair wel beschikt over een zeer leuke en vriendelijke wedstrijdcoördinator begon de wedstrijd. Een eerste helft waarin wij verzuimden eigenlijk een beslissende marge te nemen van onze tegenstander. Patrick werd op links de ruimte ingestuurd en zijn voorzet was voor Maurits een intikkertje 0-1. Helaas misten we toch iets teveel hele mooie kansen. Een bal op Maurits controleerde hij via zijn borst enl legde die terug op Jeroen (vd Sluys) en zijn droge knal zorgde voor 0-2. Het spel ging in de eerste helft op de zelfde voet verder maar in de stand kwam geen verandering.

De tweede helft met de toch aardige wind tegen leek het of de marge toch onder druk kwam te staan. Danillo stond bij een aantal mogelijkheden op de juiste plek. Be Fair ging gelukkig met het wind voordeel door lange ballen te spelen niet goed om. Wij beschikken over iets langere mannen en was het niet de ene dan was het wel de andere. Ook de rest van het elftal zagen we in de tweede helft erg hard werken, niet altijd fraai maar wel nuttig. De 1-2 viel gelukkig voor ons in blessure tijd, die voor ons wel erg lang duurde maar uiteindelijk floot de prima scheidsrechter  af.  Dank aan hem en zijn assistenten. A.S. Zaterdag op het DWO terrein in Zoetermeer het vervolg tegen Berkel 2 om 14.30 uur.