Mannen zaterdag, 2, 2e klasse/3e klasse 15) nr10B - winnaar

25 mei 2013 12:00

Scheidsrechter

Ben Ali, O.

De thuiswedstrijd van Semper Altius 2 tegen Be Fair 2 leverde niet meer op dan een 2-2 gelijkspel. In de eerste helft werd er niet gescoord. Na ongeveer 5 minuten in de tweede helft nam Be Fair een 0-1 voorsprong. Uit een vrije trap net buiten het strafschopgebied werd de bal tussen een groot aantal spelers door in de verre hoek geschoten. Halverwege de 2e helft maakte de jongste speler van het veld, Arend Balyon, met een mooi schot de gelijkmaker. Vlak daarop werd het echter al weer 1-2 na opnieuw een vrije schop. Een speler van Be Fair deed nog alle moeite om de bal te ontwijken, maar via zijn rug dwarrelde de bal in de hoek. Semper deed er alles aan om de stand een bater aanzien te geven. Eerst mochten wij een strafschop nemen omdat Arend in het strafschopgebied hard onderuit werd geschoffeld. Helaas schoot Bas Jansen deze strafschop de zacht en en kon de keeper van Be Fair redding brengen. Gelukkig wist opnieuw Arend met een schitterend schot de gelijkmaker toch nog te maken. Zaterdag 1 juni is de return in Waddinxveen. Deze wedstrijd, waarin wer zeker niet kansloos zijn, begint om 12.15 uur. Indien de stand in Waddinxveen na 90 minuten ook gelijk is volgt er een verlenging van 2x15 minuten. Als de stand dan nog gelijk is valt de beslissing door het nemen van strafschoppen.