Maandag 16 september stond de inhaalwedstrijd tegen TAC E1 op de planning.

Brandon ligt ’s maandags avond met zijn kinderbandjes en zwemvestje in de Schilp, hopend op een diploma.

Het gat werd opgevuld door Joost Boere van de E2. Joost hiervoor bedankt.

6 uit 2, telkens terug gekomen uit achterstand. Zal het vanavond anders gaan?

He, een dejavu. Een fel spelend Tac speelt ons de eerste helft helemaal weg. Ze kregen op een gegeven moment 5 corners op rij.

Met hang en vlieg werk bleven we in deze storm overeind. Vele aanvallen op Kyan volgde omdat wij de bal niet over onze helft heen kregen en de 0-2 achterstand bij rust viel eigenlijk voor ons erg mee.

Wat zal er de 2’de helft gebeuren?????

Jahoor, de ruggen werden wederom gerecht en de wedstrijd kreeg gestalte.

Na een pas van ouali liep Thijs  op de goal af en schoot met rechts in de korte hoek de aansluitings treffer binnen.

Een leuk pittig duel ontstond. Van beide zijde leuke aanvallen en fel verdedigen.

Wederom waren Ouail, Dominic en Daniel achterin een goed slot op de deur. En een sterk keepende Kyan was het extra nachtslot.

Thijs, Leandro, Iliaas, Damian en Joost gingen om de beurt op jacht naar de gelijk maker.

Na een pas van Thijs kon Leandro de 2-2 aantekenen. Na goed doorgaan van Damian én Iliaas op de bal kon Leandro de 3-2 voorsprong op het score bord zetten.

Tac bleef lekker voetballen en prikten de 3-3 achter Kyan.

Steeds voerde Semper de druk op het TAC goal op. Ouail en Dominic begonnen nu ook van achteruit de aanvallen op te zetten.

En bij bal verlies waren ze steeds op tijd terug om de counter onschadelijk te maken. Prima inzet jongens.

Leuke acties van Iliaas en Joost richting hun goal. 1 hiervan viel voor de voeten van Daniel die aanlegde en met een mooie knal de 4-3 achter de keeper schoot.

Wedstrijd werd steeds spannender. Zou TAC op gelijke hoogte komen?

Helaas voor ons vond TAC wederom het net 4-4.

Een vrije trap voor ons, meter of 15 van hun goal. Dit keer zette Ouail aan en knalde de bal net ene half metertje ( misschien wel de paal ) langs het goal. Zonde.

Nog 4-4, konden we wel mee leven volgens mij……….maar Damian niet.

Weer zette hij op rechts aan, door alles en iedereen heen en ook nog een schot toe!!!! 5-4 voorsprong.

Zouden we dit vast kunnen houden. Na 5 spannende minuten en mooie reddingen van kyan floot de scheid af en was onze 3’de overwinning een feit.

Ik ga in herhaling vallen, prima inzet en voetbal heren. Het publiek was vandaag de grote winnaar. Zeker in de 2’de helft.

Na een paar weken met elkaar trainen kunnen  jullie elkaar al lekker vinden en gunnen elkaar de bal.

Hierdoor heeft bijna iedereen al eens gescoord en heeft bijna iedereen 1 of meerdere assist op zijn naam staan. Deze zijn net zo, zo dan niet, belangrijker dan zelf het doelpunt maken.

Want wat jullie nu wel door hebben, het maakt niet uit wie er scoort, we winnen en verliezen met zijn allen.

Tot zaterdag, waar de loodzware uitwedstrijd tegen RAS E1 op het programma staat.