E-pupillen, E1, Groep 3 08

14 september 2013 9:00

Zaterdag stond de wedstrijd tegen de E2 van VCS op het programma.

Daniel was er niet bij deze week en Iliaas was hersteld van zijn blessure, dus traden we aan met 8 man.

VCS was een team met behendige jongentjes. De wedstrijd begon te draaien en na een kleine 10 minuten stonden we met 1-0 achter.

Waar het vorige week nog even afwachten was rechte we eigenlijk gelijk de rug en de ene na de andere aanval werd uit de hoge hoed getoverd.

Leandro maakte de gelijkmaker op een voorzet van Damian. Hierna volgde 2 aanvallen waarbij Thijs 2 keer kon scoren op  voorzetten van Leandro.

De koek was nog niet op. Een voorzet van Brandon stelde Leandro in staat om de 4-1 op het score bord te zetten.

De 5-1 schoot Leandro erin nadat we een vrij trap kregen toen Damian zijn rush  alleen met geweld  te stoppen was.

Met 5-1 de rust in en een keeper met een schoon shirt!

Wat zou de 2’de helft brengen? Nou, een fel en scherp VCS. En dat shirt bleef niet schoon! Gelijk vanaf de aftrap moesten we aan de bak en werd de verdediging en de keeper flink op de proef gesteld.

Quail, Dominic en Thijs loste elkaar af achterin en hebben menig aanval op het laatste moment kunnen onderschepen of neutraliseren.

Kyan heeft aardig wat ballen gestopt met goed uitkomen. Damian rende de hele rechter flank over. Waar Brandon, Leandro en Iliaas probeerde om het middenveld weer in handen te krijgen.

Toch moesten we een paar keer buigen voor hun aanvallen. 5-2 gevolgd door de 5-3. Gelukkig bij een goeie uitval de 6-3 van Iliaas.

VCS bleef door duwen, wij stug wegwerken. Toch kwam de 6-4 op het scorebord.

Langzamerhand raakte bij veel jongens de pijp leeg. Iliaas was een paar keer ongelukkig alleen voor de keeper.

Schoten uit de 2’de lijn van Quail en Dominic werden goed gepakt door hun keeper of gingen net naast.

Gelukkig zette Damian nog 1 keer aan op rechts en na een lange rush schot hij de 7-4 in de netten. Toen was de buit binnen.

Jongens, knap weerstand blijven bieden na een super eerste helft.

Jullie hebben laten zien zowel aanvallend te kunnen voetballen al de mouwen op te stroppen.

Tot maandag waar TAC E1 onze tegenstander is.