0 - 13

Semper Altius JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, 4e klasse 05

10 november 2012

Klokslag 10.00 en de 7 jongens van Semper staan op het mooie gras van Quick in positie klaar om toe te slaan! Het is koud maar droog. Jammerlijk konden onze jongens Milan en Damian er vanwege een griepje niet bij zijn, dus geen wissels vandaag. Vanaf het begin zijn we goed in de aanval, dit leverde in de eerste minuten direct twee schoten op doel op waarvan Leandro het net in de eerste minuut al bol liet staan (0-1). De toon is gezet;we willen winnen. Maar Quick geeft zich natuurlijk niet gewonnen en vecht terug. We hoorden langs de zijlijn zelfs dat er een jongen uit een hoger F-team een handje zou helpen…. Overigens is er door de trainer een tactische wissel doorgevoerd, namelijk Chris naar de linksvoor positie en Brandon op de plaats van Chris. Dit pakte heel goed uit, want kort naar de 0-1 was het Chris met zijn verwoestende schoten, 0-2 en 0-3. Geweldig en nu doordenderen met die trein!

Mag ik allen jullie aandacht voor het volgende doelpunt. Corner van rechts, Leandro achter de bal. We weten dat Leandro een goed schot in zijn benen heeft, en ook nu belandde zijn hoekschop met een mooi indraaiend schot in het doel. 0-4 Super! De 0-5 heb ik zelf niet waargenomen, maar deze komt ook voor rekening van Leandro. Achterin staat alles als een huis. Dat ziet ook de aanhang die Dominic heeft meegenomen (o.a. opa en oma). Iedereen weet elkaar perfect te vinden in het veld. En als er dan een keer balverlies werd geleden, dan gingen we er direct achteraan om de bal te veroveren. Quick probeert het wel, maar is in de eerste helft geen partij, ook niet voor onze Mart in zijn  ‘fel’gekleurde out-fit. De laatste goal voor rust is voor onze rechtsbuiten ‘big’ Daniel. Ingeleid door Brandon na 2 Quickers uitgespeeld te hebben, dachten velen van ons dat hij voor eigen succes zou gaan, maar gaf een SUPER strakke, lage voor zet op Daniel, 0-6. Heerlijk om met een 0-6 voorsprong de rust in, dit kan niet meer fout gaan!!

De aanval zit er weer in vanafde eerste minuut van de tweede helft en het is Brandon die de 0-7 mag bijtekenen. Overigens hebben Chris en Brandon weer van positie gewisseld in de tweede helft. Een van onze motoren op het middenveld Colin mag zijn inzet bekronen met een mooi doelpunt en kijk die brede lach eens op zijn gezicht! 0-8. Toch nog een uitval van Quick, 1 op 1 met onze Mart. Hij maakt zich breed en laat Quick dus niet scoren, maar houdt de nul. De doelpunten volgen elkaar nu snel op. De aandacht verslapt bij Quick en de snelheid is er ook niet meer. Je hoort sommige mensen zachtjes roepen, 10, 10, 10.Daniel 0-9 en daar is ie…nummer 10!  Zit er dan nog meer in ja, de gifbeker moet helemaal leeg voor Quick. Waar we overigens geen limonade en geen warme douche konden krijgen (ze zijn aan het sparen  voor een nieuw clubhuis). Leandro zorgde voor de laatste 2 doelpunten van de wedstrijd.

Het fluitsignaal klinkt…eindstand 0-13!! Yes in the pocket ! En nummer twee op de ranglijst.

Gefeliciteerd jongens echt teamwork…

Met penalty’s kon Quick dit verlies niet goedmaken het werd 3 voor Quick  en 5 voor Semper.