27 april 2013 10:15

Scheidsrechter

Marco Vane

Door: Erdi Kamcili.
Om half tien begon de wedstrijdbespreking voor de wedstrijd Semper Altius D1 - Graaf Willem II V.A.C. D1. Het was een niet erg tactische bespreking want we wisten wat we moesten doen. Positief blijven naar elkaar toe en uitvoeren wat we in de trainingen hebben geleerd. Na een goeie warming-up begonnen we aan de wedstrijd. Al na 3 minuten stond de 1-0 op het bord. Na een pass van mij op Jason kon hij de bal laag voorgeven aan Achraf en die schoot de bal netjes in de hoek. We kregen vlak daarna een corner en de bal belandde voor de voeten van Timo, die schoot maar de bal werd net over de lat getikt door de keeper. In ongeveer de twintigste minuut was het wel raak. We kregen een ingooi vanaf rechts, de bal kwam na wat gerommel bij Nicky die een goeie steekpass gaf op Yannick die na een goeie lichaamsbeweging doorliep en daarna met zijn linkerbeen de bal in de rechter hoek plaatste: 2-0. We gingen daarna nog op zoek naar de 3-0 maar die kwam uiteindelijk niet en de scheidsrechter floot af voor het einde van de eerste helft. In de rust kregen we limonade en keken we kort terug op de eerste helft. Daarna gingen we terug naar het veld en de tweede helft begon. We kregen in het eerste kwartier wat kansjes maar scoren lukte niet. In de 45ste minuut kwam vanuit het niets een doelpunt van Graaf Willem. Hun snelle rechtsbuiten schoot van af ruim 20 meter de bal geplaatst in de rechter bovenhoek. Mitchell kon de bal wel aantikken maar dat was net niet genoeg. Daarna kregen ze nog wat kansjes en hielden wij het spannend. In de laatste minuut van de wedstrijd kwam er een achterbal die werd genomen door Timo. Hij kreeg de bal bij Achraf, die verlengde op Jason en die ging op snelheid langs hun verdediger gaf de bal vanaf de achterlijn terug aan Achraf en die schoot de bal voor de tweede keer erin. Een halve minuut erna floot de scheidsrechter af.