7 - 0

HBS F3

F-pupillen zaterdag, F1, 4e klasse 05

17 november 2012

Hoppa, de kraaien zijn ook aan de Semper-zegekar gebonden. We kregen het gelukkig warm van het spel van onze kampioenen, want het was koud. Een leuke sportieve pot. De tegenstander van vandaag kon leuk voetballen, maar het waren allemaal eerstejaars talentvolle effies. Die jongens komen er wel, maar ze zijn iets te hoog ingedeeld. Wij waren dan ook de betere ploeg, maar toch speelden we de eerste helft niet ons beste voetbal. Iets te veel pingelen en te weinig de ’10 meter pass’ waar Geronimo zo op hamert. Veel aanvallen liepen net vast. Een klein beetje pech hier en daar en de kleine kraaien zaten er steeds bovenop. Mart redde ons nog een keer schitterend, languit naar de hoek zoals we van hem gewend zijn. Toch scoorden we uiteindelijk de 1-0 na goed voorbereidend werk van Leandro was het Colin die scoorde. Dit was ook de ruststand.

De limonade deed ons goed, want de 2e helft was veel beter. De bal werd achterin weer rondgespeeld. Dominic verdeelde het spel en was niet te passeren.  Er werd strak ingepasst. Brandon is als linksback ook erg goed en verdedigt lekker fel. Chris had in de rust zijn linker kanon geprogrammeerd en opdracht gegeven om te vuren. BOEM: 2-0. Kort daarna gooide Brandon goed in op Chris, die bedacht zich niet en herhaalde zijn kunstje: 3-0. Dat geeft natuurlijk vleugels. Chris sleepte even later à la Messi en stuurde zijn tegenstander het bos in. Dit leidde toch tot de nodige vragen. Dit talent kan toch onmogelijk van papa Jeroen zijn? Goed, discussie wordt vervolgd aan de bar. De aanvallen bleven komen en Milan werd een paar keer goed in stelling gebracht. Hij had pech in de afwerking. Geeft niet jongen, binnenkort vliegen ze er achter elkaar in (net als bij papa…)! Vooral Daniël gunde Milan een doelpunt en speelde de bal een paar keer wel heel sociaal af, daar waar hij ook zelf had kunnen scoren. Echt een klasse teamspeler zeg! Een hele goede pass van Damian op Milan leidde tot een schot. De keeper pakte de bal, maar Leandro was attent en schoot de rebound er hard in: 4-0. Ondertussen speelden we erg goed en stond Mart echt te verkleumen in het goal. Als het moest stond hij er en zijn uittrappen waren op maat. Colin speelt lekker de laatste weken en gaf nu weer een assist op Daniël die de bal koel met zijn rechter binnenschoof voor de 5-0. De 6-0 maakte Colin voor het gemak maar zelf. Daarna quasi cool teruglopen voor de aftrap à la Balotelli, maar dan toch wel met een hele stiekeme maar o zo duidelijke glimlach. Ongeveer zo: :-). De 7-0 was eigenlijk een eigen doelpunt over 5 schijven, maar we schrijven hem gewoon bij op naam van Leandro die de corner nam die via een aantal HBS benen in het goal verdween.

Jongens, weer echt een leuke en ook sportieve wedstrijd (maar 1 overtreding de hele wedstrijd!) met een fantastische 2e helft. We staan gedeeld 2e. Volgende week uit tegen SEV dat 4e staat. TAC‘90 die we nog kennen uit de beker is de te kloppen ploeg. Het belooft nog een leuk en spannend seizoen te worden. Er zijn nog steeds seizoenkaarten beschikbaar…