56'

D-pupillen, D1, Groep 4 06

21 september 2013 9:00

21-09: Semper Altius D1 – K.M.D. D2 10-0 (5-0).
Vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Ron Zijlstra (bedankt!) was het duidelijk dat Semper geen moeilijke ochtend zou krijgen. En om dat te onderstrepen scoorde Kleifran in de tweede minuut al na een goed passje van Thomas. Die voorsprong werd rustig uitgebouwd door heel behoorlijk positiespel. Bij rust was het 5-0 en werd aangegeven dat we moesten proberen het veld breed te houden. Dat lukte de tweede helft helaas niet helemaal. Omdat iedereen graag een goal wilde maken en dus naar binnen toekwam maakten we het veld veel te klein waardoor het voetballen veel moeilijker werd. Wel maakten we nog een paar mooie goals, vooral de treffer van Jesper (mooie pass van Xando in de diepte op Kleifran, die legde terug en Jesper schoot ineens van net buiten de zestien in de verste bovenhoek) was mooi en goed uitgespeeld. Erwin bedankt voor het vlaggen!