Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 3 11

2355CR
HOOGMADE
tel. 071-5012737

Opstelling Semper Altius 1

Of de spelers nu geimponeerd waren door de mooie molen, die dankzij momumentendag vrolijk langs het veld draaide, of hadden de spelers het idee dat ze de wedstrijd tegen een 5e klasser wel eenvoudig konden winnen. We zullen het waarschijnlijk niet te weten komen.
Feit is dat de wedstrijd overdonderend begon en toen de eerste rookwolken na 4 minuten opgetrokken waren was de stand al 2-0 in het voordeel van MMO. In die tijd had MMO ook nog een keer buiten bereik van onze keeper op de kruising geschoten en werd een lob van Brahim over de keeper heen op de doellijn weggewerkt door een MMO-verdediger.
Na van deze schok bekomen te zijn probeerde Semper wel de bakens te verzetten, maar dit gebeurde in zo'n laag tempo dat er voor MMO geen enkel gevaar te duchten was. Ook had de verdediging niet het idee dat er ook een middenveld bestond. Vanuit de achterhoede werden de meeste ballen hard naar voren geschoten, die echter bijna allemaal bij een speler van MMO uitkwamen.

In de tweede helft werd het er niet beter op, opnieuw veel lange ballen vanuit de verdediging die vrijwel allemaal bij een MMO speler uitkwamen. Ook de ingevallen Jordy Linnenbank kreeg weining bespeelbare ballen.
De meeste kansen waren dan ook voor MMO, maar ook bij hun was de kruit na het flitsende begin niet meer aanwezig. Brahim kreeg nog een kans, maar ook deze bal over de keeper heen werd door een MMO-verdediger nog van de lijn gehaald.

Zo eindigde deze wedstrijd in een ontluisterende nederlaag. Veel werk dus voor het trainersduo voor de komende bekerwedstrijd uit bij de Kickers in Leimuiden.