Weidedreef 4 /6
2286KT
RIJSWIJK ZH
tel. 070-3906074

Na de toch teleurstellend verlopen bekerwedstrijden bleek ook de tegenstander in de 1e competitiewedstrijd veel te sterk.
Al na twee minuten kon de spits van ODB een vanaf de rechtervleugel goed voorgegeven bal simpel inlopen. Enkele minuten later werd er opnieuw over hun rechterkant een hoge voorzet gegeven. Tot ieders verrassing viel de bal over Robin in de verre kruising en stond het dus al 0-2.
Daarna bleef ODB de betere ploeg en kregen zij volop kansen om de score uit te breiden.
In de tweede helft veranderde dit beeld niet, genoeg kansen voor ODB waarvan zij er slechts twee wisten te benutten. Vlak voor tijd wist Tekin nog wel de eer te redden met een doelpunt, waardoor de eidstand op 1-4 kwam.