17 - 0

DWO F7

F-pupillen, F2, Groep 7 08

28 september 2013 9:00

Na de mooie resultaten begin september bij Haaglandia kenden de mannen van de Semper F2 een mindere periode. Maar, ondanks de wat teleurstellende resultaten van de afgelopen wedstrijden, heeft het team twee keer per week keihard getraind. Zodoende stond er vandaag een goed gemotiveerd team op het veld, helemaal klaar voor een nieuwe wedstrijd en wellicht een nieuwe overwinning.

De wedstrijd start met een goede actie van Tijn. Helaas volgt uit deze actie geen doelpunt, maar in de derde minuut van de wedstrijd is het Amir die wederom de openingstreffer scoort. De 1-0 is binnen. Kort daarna volgt Rida zijn goede voorbeeld en scoort de 2-0. Na slechts 5 minuten spelen staan we al 2-0 voor. Er volgt een hard schot op doel van Akram…..helaas, net naast. Vervolgens neemt Akram een corner die voor de voeten van Donny terecht komt: de 3-0 is een feit.

Ondanks het vele trainen is overspelen naar elkaar nog best heel moeilijk. Toch is niet al het trainen hierop voor niets geweest, want Amir weer Donny te vinden en daar is de vierde treffer. Het is druk voor het doel van DWO.  De spelertjes van beide teams staan op een kluitje. Eén van de Semper-spelers weet de rommelige situaties goed te benutten. Het is 5-0. Niet lang daarna, is er weer wat chaos voor het doel van DWO en daar is Rida die de bal tussen de benen van de keeper door speelt, het is 6-0. Tijd voor wat rust en een slokje limonade.

De tweede helft start wederom met een mooie actie van Tijn. Hij speelt Rida aan en zo is daar het zevende doelpunt in de tweede minuut van de tweede helft. Nu zijn de jongens van Semper pas goed op dreef. Er volgen verschillende mooie acties. Het ene na het andere doelpunt volgt. De 8-0 komt op naam van Amir en het harde werken van Tijn wordt beloond: hij scoort de negende treffer. Ook Amir ziet dat zijn inzet nogmaals beloond wordt: hij scoort het 10e doelpunt. Dan is het tijd voor Yassine. Het publiek moedigt hem aan als hij met de bal aan zijn voet op het doel van de tegenstander afgaat….en jawel: Yassine scoort! Het is 11-0 voor Semper.  Wederom drukte en chaos voor het doel van DWO. Bennie probeert te scoren, Rida geeft de bal een trap, maar het is Amir die de situatie benut  en zijn 4e doelpunt voorbij de keeper van DWO tikt: 12-0. Dan is daar Niels, in de tweede helft heeft hij weinig in actie hoeven komen, omdat hij in het doel van Semper stond. Dat maakt hij nu dubbel en dwars goed. Met een keihard schot vanaf behoorlijke afstand weet hij de keeper van DWO te passeren: daar is de 13-0!! De wedstrijd loopt tegen het einde, maar de Semper-spelers hebben nog wat energie over. Tijn mag zijn tweede doelpunt  van deze wedstrijd scoren en vlak daarna is het Dani, het invalspelertje van de F3, dat een kans weet te benutten. Stand: 15-0.

Op de valreep worden de toeschouwers nog getrakteerd op een heel mooie actie van Yassine. Meters ver weet hij de bal mee te nemen richting het doel van DWO, hij kijkt goed, ziet Bryan vrijlopen, speelt hem aan en jawel: Bryan scoort de 16e treffer van de wedstrijd. Dat smaakt naar meer en vlak na zijn eerste treffer scoort Bryan zijn tweede doelpunt en tevens het laatste doelpunt van de wedstrijd. Eindstand: 17-0.

Wat fijn, lieve jongens van de F2, dat jullie zo lekker gevoetbald hebben. Wat fijn, dat iedereen hard gewerkt heeft en bijna iedereen heeft kunnen scoren. De papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere toeschouwers hebben van jullie voetbalspel genoten. En tot slot: veel complimenten aan de spelertjes van DWO die zo dapper hebben gestreden en een sportieve tegenstander waren. Het was een mooi begin van het mooie zonnige herfstweekend.