Semper Altius JO11-1 - Haaglandia/Winston E5

28 september 2013 9:00

Zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Haaglandia op het programma.

Zonder de zieke Thijs en zonder Ouail stonden we met 7 vanaf de aftrap.

Weer geen wissel dus lekker vol aan de bak allemaal.

De eerste helft werd er lekker fanatiek gespeeld door beide zijden. Een leuk voetbalpot was bezig.

Ons gevaar bleef beperkt tot een schot op de paal van Damian en Leandro.

Helaas, maar met 0-0 de rust in.

In de tweede helft was het toch Haaglandia die meer aanspraak begon te maken op de winst.

Ze waren feller en voetbalden met zijn allen, waar er een paar bij ons dachten dat ze nog op het schoolpleintje aan het voetballen waren.

Ook begon het niet kunnen wisselen zijn tol te eisen.

Hierdoor kwam Haaglandia op een 1-0 voorsprong. Die ze 5 minuten later uitbreiden naar een 2-0 voorsprong.

We probeerden wel te scoren, maar 2x de lat voor Damian en 1x de lat voor Leandro voorkwam een doelpunt voor ons.

Latje-kratje hebben we in ieder geval wel gewonnen!

Haaglandia brak nog een keer uit en de 0-3 stond op het scorebord.

Hebben we helemaal geen wapenfeit gehad dan? Jawel, een splijtende pass van Dominic op Damian die hem hard in het goal schoot. 1-3 eindstand.

Haaglaandia heeft verdiend gewonnen.  Zoals eerder, ze waren feller en wilden het liever dan wij. En dat wordt beloond.

Rest mij wel te zeggen dat Kyan wederom top heeft staan keepen. Alle uitrappen kwamen aan waar hij wilde en wederom heeft hij mooie reddingen gemaakt.

Zaterdag uit naar GDA. Zal wederom een moeilijke pot worden met felle jongens die willen winnen.

Kijken of jullie hierin mee kunnen gaan?