Mannen zaterdag, 3, 3e klasse C

5 oktober 2013 12:30

Scheidsrechter

Bhagwanie, B.

Wat achterstand opgelopen met het aan het papier toevertrouwen van de verslagen. Twee weken stof happen, hakken, breken en ga zo maar door met als resultaat een nieuwe keuken in “ Huize Suis” Gedaan met de chinees, de pizza, de shoarma en Gerritje hangt er dus weer vet aan. Volgens moeder de vrouw is het gedaan met de pret en worden we weer volop voorzien van de groene geneugten van het boerenland, bij deze dus beterschap voor de toekomst en zal er weer elke week een epistel verschijnen.

We hebben twee potjes achter de rug en daaruit hebben we vet zegge en schrijven 1 hele punt bij kunnen schrijven aan de gigantische hoeveelheid die we al hadden. Houtwijk een directe concurrent voor de titel hielden we nog op een 2-2 gelijkspel waarbij woorden van onuitsprekelijke dank aan de leidsman op zijn plaats zijn. Zijn optreden bracht ons er toe om na afloop van de wedstrijd in de riante kleedruimte spontaan een actie op touw zetten voor de aanschaf van een hulphond. Respect is het toverwoord van de bond maar dat begint volgens mij toch heus ergens in Zeist, we lullen er verder maar niet over of het moet zijn dat ons dobbertje de wedstrijd op twee manieren nog tot een goed einde bracht, hij stopte in de laatste minuut een pingel en bood zich 10 minuten daarvoor geheel op vrijwillige basis aan voor een gele kaart en voorkwam daarmee dat we nog een keer op een avond 10 minuten moesten komen ballen.

Zowel tegen Houtwijk als tegen Forum sport legden we het eigenlijk af omdat we het niet meer bij kunnen sloffen. Redelijk snel zijn we het middenveld kwijt en zonder Tiemens(dikke) wordt er voorin ook weinig bewogen zodat een spits een keer bij toeval wordt gevonden, en daar waar ze er vorig seizoen dan gewoon invlogen lukt het deze jaargang tot nu toe niet, de lat of de paal en zo nu en dan een vette keeper stonden steeds in de weg

Joey had in de tweede helft bij Forum nog wat last van een kleine discussie in de rust,nam dit mee naar de tweede helft met als resultaat dat de enige ballen die hij nog ving de gehaktballen waren in de derde helft. Dus Joey zwaar de pest in, gelul van de bovenste plank dus, de wedstrijden die je ons in de race hield zijn namelijk niet meer te tellen.

Ergens vinden we de weg naar het doel wel weer, het zij naar dat van de tegenstander, te verwachten is dat hun echter die van ons ook nog wel een paar keer zullen vinden.