Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 3 27

2286KT
RIJSWIJK ZH
tel. 070-3940914

Opstelling

Voor het eerst in lange tijd lukte het dit seizoen voor het eerste elftal om door de eerste ronde van de bekercompetitie te komen. Na ongelukkig punten verspeeld te hebben in de eerste wedstrijd uit bij SV Gouda (strafschop missen in blessuretijd) werd in de 2e ronde met 2-1 gewonnen van vv Stolwijk door een laat doelpunt van Beau van der Heiden. De laatste wedstrijd tegen SVH moest dan ook uitmaken wie er naar de volgende ronde verder ging.

Al in de 2e minuut wist Beau van der Heiden de bal goed in de hoek, onder de keeper door, in het doel te plaatsen (1-0). Verdedigend moet het echter nog wel wat beter worden, te vaak wordt een aanvaller nog teveel ruimte gegeven.  Hier ligt duidelijk nog een taak voor trainer Eki Korte. Na iets meer dan een kwartier kon SVH dan ook profiteren van slordig verdedigen en de stand op 1-1 brengen. Na 40 minuten maakte Muhammed Sonmez uit een schitterend genomen vrije trap Semper weer op voorsprong. (2-1).

Na de rust was het eerste kwartier duidelijk voor SVH. Door doelpunten in de 46e en 58e minuut wisten zij op voorsprong te komen(2-3). Gelukkig wisten we de wedstrijd weer in ons voordeel te kantelen. In 10 minuten tijd wisten Arend Balyon(2x) en Morad Chalhi de stand weer in het voordeel van Semper om te draaien. Toen ook SVH door een 2e gele kaart nog met 10 man kwam te staan was de wedstrijd gelopen.

Toen na afloop ook nog bekend werd dat de wedstrijd tussen Stolwijk en Gouda in een gelijkspel was geëindigd was de blijdschap groot door de eerste plaats in de bekerpoule en de wedstrijden krijgen dus nog een verder vervolg in de beker.