Opstelling

Samenvatting van HaaglandenVoetbal

Terugblik HaagsAmateurVoetbal

Eindelijk na 7 weken winterstop weer een competitiewedstrijd en tevens de start van de 2e competitiehelft.
De uitwedstrijd bij Haagse Hout was een zwaar bevochten 2-1 overwinning en de verwachting was dat ook de thuiswedstrijd een pittige wedstrijd zou worden.
Maar daar was niets van waar, Semper Altius was veel te sterk voor Haagse Hout.
Door goed storen van de voorhoede en het middenveld kon Haagse Hout weinig gevaar stichten en als ze een keer in de buurt van het Semper-doel kwamen stond de achterhoede, ondanks het gemis van Desley Rodenburg, als een huis.
In de 13e minuut wist Arend Balijon zich goed te spelen langs de rechter zijlijn en die gaf een uitstekende bal richting de eerste paal. De doorgelopen Daniel Vink nam de bal in eens op zijn slof en met een schitterende volley sloeg de bal hard achter de keeper van Haagse Hout in het doel (1-0).
Even later mocht Haagse Hout enkele meters buiten het strafschopgebied een vrije trap nemen, maar die werd over het doel van Danny vd Oever geschoten.
In de 18e minuut een vloeiende aanval waarbij Daniel Vink de bal goed meegaf aan Roger vd Bosch, deze kon rechtstreeks naar het doel van Haagse Hout lopen en schoof de bal onder de uitkomende keeper in het doel. (2-0)
De rest van de eerste helft speelde zich over het algemeen af op het middenveld. Door slordig spel wist Haagse Hout verder geen kans te creëren.

In de 2e helft wist Roger vd Bosch al in de 46e minuut de bal te veroveren en gaf daarna vanaf de middellijn een schitterende pas naar de linkervleugel. Arend Balijon wist de bal goed te controleren en onder de keeper door in het doel te schuiven (3-0)
In de 59e minuut weer een vloeiende aanval van Semper, de eerste poging van Arend Balijon kon nog door  keeper van Haagse Hout met zijn voeten gestopt worden, maar de bal kwam weer bij Arend terecht en die zag de inkomende Daniel Vink geheel vrij staan en die zorgde voor de 4-0 eindstand.
In het laatste kwartier werd de wedstrijd nog wat onvriendelijker. In de 78e minuut ging een speler van Haagse Hout vol op de voet van Justin Wenkenbach staan en kreeg daardoor direct rood van de scheidsrechter.
In de 90e minuut kreeg daarna eerst een speler van Haagse Hout na een overtreding een 2e gele kaart. Enkele spelers van Haagse Hout waren het hier niet mee eens en dat kostte nog een speler van Haagse Hout een 2e gele kaart. Omdat het wat rumoerig bleef en het al de blessuretijd was floot de scheidsrechter maar gelijk voor het einde van de wedstrijd.

Doordat ook RAS en Quick Steps hun wedstrijd wisten te winnen veranderde er aan de kop van de ranglijst maar weinig en blijft het seizoen erg spannend.