2286KT
RIJSWIJK ZH
tel. 070-3906074

Opstelling

Voor de derde wedstrijd achter elkaar wisten we niet te winnen. Hierdoor is de achterstand op koploper RAS al opgelopen tot 9 punten. Wel moeten we zorgen dat we in de eindstand minimaal op de 3e plaats eindigen, dan ontlopen we de eerste ronde van de eindstand en spelen we in de tweede ronde een thuiswedstrijd. De voorsprong op, het op de 4e plaats staande VCS, bedraagt momenteel 5 punten. Maar VCS heeft alle wedstrijden tegen de koplopers nu achter de rug, en de eerste drie moeten allemaal nog tegen elkaar.

Ook deze wedstrijd moest Eki Korte weer flink schuiven in de opstelling. Om diverse redenen waren Arend Balyon, Morad Chahli en Justin Wenkenbach afwezig. Dit leverde dan wel basisplaatsen op voor Mick van Oorschot en Sem Zwalve uit de JO19. Op de bank zaten uiteindelijk ook nog de JO19 spelers Kees van der Straaten, Lucas Boelhouwer en Jayden Batelaan.

Al binnen het kwartier moest ook Mick van Oorschot zich laten vervangen, Akram Tarik kwam voor het in het veld en waren er opnieuw enkele verschuivingen in de opstelling noodzakelijk.

Na ongeveer 30 min kreeg Roger vd Bosch een goede kans voor de openingstreffer, maar de keeper van WIK zat er goed tussen. Even later een afstandsschot van Daniel Vink wat de keeper nog net tot hoekschop kon verwerken. In de rest van de eerste helft waren er voor beide ploegen geen kansen meer.

De tweede helft begon spectaculair, eerst een afstandsschot van Roger vd Bosch wat de keeper van Wik uiteindelijk eenvoudig kon oppakken. Ik de volgende aanval werd Roger vd Bosch in het strafschopgebied van WIK vastgehouden en kon de scheidsrechter niets anders doen dat ons een strafschop te geven. Daniel Vink schoot deze strafschop echter hard op de lat, waardoor de stand nog 0-0 bleef.

De rest van de tweede helft verliep daarna rommelig met weinig kansen voor beide teams. Uiteindelijk weer een teleurstellend gelijkspel. Zowel RAS als Quick Steps wisten wel te winnen en daardoor zakte we naar de derde plaats.