Scheidsrechter

A.J.P Vijverberg

Sportpark Brinckerinckstraat

Opstelling Semper Altius 1

Opnieuw een overwinning voor het 1e elftal. We gingen op bezoek bij De Ster, Thuis was het een 5-1 overwinning geworden, maar de vaste toeschouwers hadden slechte herinneringen aan de laatste uitwedstrijd bij De Ster, twee seizoenen geleden. Toen namen we al snel een 0-3 voorsprong. Maar De Ster kwam toen goed terug, ruststand 2-4. Daarna in de tweede helft 3-4 en redde Danny vd Oever ons door diep in de tweede helft nog een strafschop te stoppen.

Ook deze keer was de start niet erg goed te noemen, na 4 minuten kreeg de geheel vrijstaande rechter buitenspeler de bal. Hij kon vrij oplopen naar het doel van Danny en schoot van buiten het strafschopgebied de bal mooi in de linkerbovenhoek 0-1.

Pas na een half uur konden we wat terug doen. Sem Zwalve (JO19) maakte mooi de gelijkmaker. Zijn eerste doelpunt in het 1e elftal! Vlak voor de rust maakte Arend Balyon ook nog de 1-2.

Ook de tweede helft ging redelijk gelijk op. De Ster was in het bezit van enkel bast balvaste spelers en wij hadden daardoor veel moeite om tot goed lopende aanvallen te komen. Gelukkig wist Arend 20 minuten voor het einde de bal te veroveren door wat slordig uitverdedigen van De Ster en hij wist wel raad met dit buitenkansje en scoorde de 1-3.

De wedstrijd was daarna gelopen en de 10 wedstrijd achter elkaar zonder nederlaag was een feit. Na afloop bleek dat we wat steviger op de tweede plaatst stonden door een onverwachte thuisnederlaag van Quick Steps tegen Wanica Star.

De komende twee weken staan er wedstrijden op het programma thuis tegen Quick Steps (de uitwedstrijd was de laatste nederlaag van het 1e elftal) en daarna de uitwedstrijd tegen de aanstaande kampioen RAS. Indien we komende zaterdag niet winnen van Quick Steps kan RAS die zaterdag al kampioen worden door uit bij Wanica Star te winnen.