2286KT
RIJSWIJK ZH
tel. 070-3940914

Opstelling

Trainer Eki Korte moest vlak voor de wedstrijd nog een wijziging in de opstelling doorvoeren. Daardoor zakte Arend Balyon een linie naar achter om het middenveld te versterken. Deze wijziging ging wel ten koste van de stootkracht in de voorhoede. Arend moest hierdoor te veel meters afleggen.
De wedstrijd kenmerkte zich vooral door het 'net niet' benutten van de kansen die we toch wel kregen. VCS beperkte zich het grootste gedeelte van de wedstrijd tot het tegenhouden van Semper-aanvallen. Door beide ploegen werden er in het begin een aantal pittige overtredingen begaan, waartegen de scheidsrechter soms wel en soms niet op reageerde.
Het spel speelde zich voornamelijk op het middenveld en op de helft van VCS af. Maar bij de Semper-spitsen stond het vizier niet op scherp en veel doelrijpe kansen werden dan ook niet benut. VCS vond dit wel goed en leek tevreden met een gelijkspel.
In de tweede helft wisselde Eki Korte en kon Arend Balyon weer in de voorste linie gaan spelen. Maar het spel bleef slordig en de 0-0 eindstand was dan het resultaat.
Volgende week naar Ockenburgh voor de uitwedstrijd tegen Toofan. In de thuiswedstrijd werd er met 8-2 over Toofan heen gelopen, maar afgelopen zaterdag verraste ze door uit met 2-0 van het op de vijfde plaatst staande Wanica Star te winnen. Uitkijken voor overschatting dus.
Bij winst op Toofan is Semper Altius de winnaar van de 2e periode, en dan dus zeker van de nacompetitie voor promotie.