Semper Altius JO9-2

F-pupillen, F2, Groep 7 09

13 oktober 2012

Na de afgelasting van vorig weekend kon er dit weekend wel gevoetbald worden. Het was nog even spannend of het door zou gaan vanwege de gevallen regen, maar het kunstgrasveld van Wilhelmus lag er gelukkig prima bij.

Robbie en Valentino waren dit weekend niet van de partij, dus we moesten het met 7 spelers doen. Geen wissels dus, alle zeilen moesten bijgezet worden. Met Justin in de goal gingen we om 09.45 uur van start. We gingen voortvarend van start en na een prima aanval scoorde Sorosh al snel de 0-1. Wilhelmus was niet van plan om over zich heen te laten lopen en we kwamen aardig onder druk te staan. Omar en Bastian hadden al hun inzet nodig om de aanvallen van Wilhelmus tegen te gaan en ook Sani en Thom moesten terug in de verdediging. Toch maakte Wilhelmus 1-1 en ze waren nog niet klaar. Na weer een mooie aanval verdedigde Justin als een leeuw zijn doel maar helaas raakte hij bij de uittrap de bal niet goed. ‘Plop’ ging de bal zo over hem heen het lege doel in: 2-1 voor Wilhelmus. Toen rechtte de F2 zijn rug en via 2 doelpunten van Tristan en eentje van Sani gingen we met een 2-4 voorsprong de rust in. Geen vuiltje aan de lucht zou je denken.

In de 2e helft was echter de pijp leeg bij Semper. Wilhelmus bleek een taaie tegenstander met voldoende wissels. In de 2e helft waren ze nog helemaal fris, waar de F2’tjes toch wel een vermoeide indruk maakten. Aanval na aanval rolde op het Semper-doel af. Af en toe wist Semper nog wel een tegenaanval op te zetten, maar de inspanningen van de 1e helft bleken toch te veel te zijn geweest. 3-4, 4-4 en ja hoor …5-4 werd het ook nog. In de laatste minuut mochten we nog een vrije trap nemen maar helaas ging deze er niet in. Weer verloren met 1 doelpuntje verschil, maar de jongens hebben hard gewerkt en een gelijkspel was zeker verdiend geweest.

Dit was de laatste bekerwedstrijd en 27 oktober a.s. gaat de competitie van start. De indeling van de competitie is nog niet bekend, maar zodra deze bekend is weten we ook tegen wie en hoe laat de 1e competitiewedstrijd gespeeld zal worden. Komend weekend hoeft de F2 dus niet te voetballen. De eindstand is geworden: