2 november 2013 9:00

Scheidsrechter

R. Zijlstra

02-11: Semper Altius D1-Verburch D2 3-0 (1-0).
Vandaag waren we weer eens compleet en iedereen was fit. Alleen had iemand zijn scheendekkers en warming-up shirt vergeten dus die kon helaas niet meedoen. We speelden vandaag best goed, iedereen probeerde te combineren. En ook verdedigend stond het goed, Robin hoefde deze keer geen wonderen te verrichten om de nul te houden. Door een schot van Xando (volley met rechts vanaf de rand van het strafschopgebied!) stonden we met de rust met 1-0 voor. En al snel na rust nam Ryan een korte corner, kreeg hem terug en schoot hem fraai in de verste hoek... altijd lekker die tips van je vader! Verburch probeerde nog terug te komen in de wedstrijd maar deze keer lieten we dat door geconcentreerd spel niet gebeuren. En toen Tycho er na een corner na ruim een kwartier met zijn eerste doelpunt van dit seizoen 3-0 van maakte was de wedstrijd gespeeld. We kregen nog kansen op meer en het laatste kwartier mocht Kleifran toch nog meedoen, hopelijk hoeven we dit soort maatregelen dit seizoen niet meer te nemen!!! Na een minuut extra tijd floot de prima scheidsrechter Ron Zijlstra af en kwam er een einde aan een leuke en sportieve wedstrijd. Na het praatje na de wedstrijd gingen bijna allle spelers ineens heel snel douchen want ze wilden bij de eerste wedstrijd van meisjes C kijken... Kleine kinderen worden groot zullen we maar zeggen. Binnenkort maar eens vriendschappelijk gaan spelen tegen deze dames, en ik kan de heren nu al vertellen dat dit geen makkie gaat worden!